Variant trailer - Dansk Kvalitet logo

Variant trailer

Danmarks største udvalg i Variant trailere


Kongeaa Trailercenter forhandler Variant trailere, som er dansk producerede trailere med et bredt sortiment, som dækker de fleste behov. Uanset om du er på udkig efter en hobbytrailer til at køre lidt haveaffald på genbrugsstationen eller en stor 3-akslet trailer med elektrisk 3-vejstip, så

Hos Kongeaa Trailercenter kan du selv opleve Variants sortiment af trailere - og når du har fundet lige præcis den Variant trailer, som passer til dig og de opgaver den skal opfylde, er det blot at nyde en kop kaffe, imens vi sørger for finansiering/leasing samt monterer nummerplade på din nye trailer. Du kan med andre ord får din nye Variant trailer med hjem med det samme. Sortimentet omfatter alle former for ladtrailere, med og uden tip, maksintrailere, bådtrailere og lukkede trailere.  findes der en trailer i Variants sortiment, som opfylder behovet. Variant er Danmarks største trailerproducent.

Har du behov for hjælp til at finde lige netop den trailer, der opfylder dit behov, hjælper vi gerne. Vi har mange års erfaring og ved, hvad der rører sig på trailermarkedet. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi er nemme at komme i kontakt med - du kan sende en mail på mail@kongeaa.dk eller give os et kald på tlf. 75 38 26 00. Du er også meget velkommen til at kigge forbi butikken inden for vores åbningstid og opleve trailerne, inden du beslutter dig for, hvilken du ønsker. Kongeaa Trailercenter er bag dig hele vejen, når du skal bruge en trailer. 

Variant trailer finansiering

Hos Kongeaa Trailercenter sørger vi gerne for finansiering eller leasing af din nye Variant trailer. Uanset om du ønsker finansiering eller leasing, har du mulighed for at vælge udbetalinger helt ned til 0,-. Du kan med andre ord få finansieret traileren UDEN UDBETALING. Dette gælder også tilbehør, udstyr og nummerplader. Du kan altså få en ny trailer på krogen og betale den i små afdrag, der passer til din økonomi. Du har altid mulighed for at indfri trailerfinansieringer uden omkostninger.

268 produkter

Antal trailere på lager