Trailerlås

En trailerlås er en god investering for at undgå tyveri af din trailer eller campingvogn. Desværre sker det mange gange om året, at et påhængskøretøj bliver stjålet, og man kan desværre ikke sikre sig 100 %. Men med en god trailerlås er risikoen dog betydeligt mindre. En trailerlås kan fås i forskellige varianter - f.eks. den velkendte kasselås med diskoslås. Denne kan også fås i en lidt større udgave, som også kan anvendes, når traileren er koblet sammen med bilen. Det er i særdeleshed en smart løsning, når du parkerer steder, hvor traileren er koblet sammen med bilen, f.eks. hvis du har en bådtrailer og parkerer ved slæbestedet, imens du nyder livet på vandet. Her kan en trailerlås give mere ro i sindet. 

Har du behov for hjælp til dit valg af trailerlås? Så kontakt gerne Kongeaa Trailercenter. Reservedelslageret kan kontaktes på tlf. 75 38 34 00 eller pr. mail lager@kongeaa.dk. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge butikken på adressen Stenbro Allé 1-3, 6650 Brørup. Det er lige ved afkørsel 69 på E20.

24 produkter

Brug for hjælp?

Vores reservedelsekspedienter kan hjælpe dig med både råd og vejledning.

Send en mail til lager@kongeaa.dk Eller ring på Tlf. 75 38 34 00

Åbent Man-Fre: Kl 7.00 - 17.00

Trailerlås - en fornuftig investering

Har du nogensinde fået stjålet noget? Hvis du kan svare ja til det, kender du nok den skuffende følelse, når man opdager at nogen langfingrede har taget noget der egentlig tilhører dig. Man kan lave mange tiltag, for at forsøge og forhindre tyveri af trailer - en rigtig god idé er altid at anvende en god trailerlås. En anden god løsning kan være en hjullås til trailer, som er en af de sikreste løsninger - men ikke den billigste løsning.

Universal trailerlås

En universal trailerlås kan anvendes til de fleste trailere og er derfor en god og billig løsning. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du har stabilisatorkobling / slingrekobling på din trailer eller campingvogn, er det ikke alle trailerlåse der kan anvendes, på grund af størrelsen. Er du i tvivl om hvorvidt hvilken trailerlås der passer på din trailer eller campingvogn, vil vi naturligvis meget gerne hjælpe med at finde den rigtige.

Antal trailere på lager