Lukket trailer

En lukket trailer kan opfylde en lang række behov for godstransport, og den største fordel er naturligvis, at godset altid opbevares tørt og sikkert. Ofte kan en lukket trailer også aflåses, så godset på den måde er sikret mod tyveri. 

Lukkede trailere fås i mange størrelser og indretninger - f.eks. kan de indrettes som rullende værksted eller med surringsskinner, som sikrer nem fastgørelse af godset. Har du behov for specielindretning af din lukkede trailer, stiller vores erfarne trailerværksted sin ekspertise til rådighed.

209 produkter

Lukket trailer med døre eller rampe

Om din nye cargotrailer skal være med døre eller rampe, afhænger af dit behov. Har du behov for at kunne køre gods op i traileren med en palleløfter eller sækkevogn, bør du gå efter en løsning med rampe. En løsning med døre gør derimod af-/pålæsning mindre pladskrævende og åbner muligheden for at læsse den lukkede trailer med en truck. En anden mulighed for bagindgang i en lukket trailer er en rampe/dør løsning, som altså både kan anvendes som dør og rampe. Denne løsning ses også på hestetrailere.

Det rigtige udvalg

Hos Kongeaa Trailercenter finder du Danmarks største udvalg i trailere - herunder også et kæmpe udvalg i cargotrailere. Vores mangeårige erfaring gør, at vi hurtigt og professionelt kan guide dig til det helt rigtige køb. Vi hjælper med alt, lige fra udvælgelse af den rigtige trailer til registrering (vi har eget motorkontor), finansiering/leasing og specialopbygninger. Ønsker du reklame for din virksomhed på traileren, kan vi også hjælpe med at finde den rette til at udføre denne opgave. 

Vores sortiment af cargotrailere omfatter bl.a. Ifor Williams, Brenderup, Variant og Humbaur.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på en lukket trailer, som passer til lige netop dit / din virksomheds behov. Kongeaa Trailercenter er bag dig hele veje, uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt trailer. 

 

Antal trailere på lager