Hundetrailer

En hundetrailer sørger for sikker og behagelig transport af din eller dine hunde. En typisk hundetrailer er indrettet til 1,2,3 eller 4 hunde, og der er mulighed for en lang række tilpasninger og tilbehør, som øger komforten for din firbende ven. En hundetrailer kan f.eks. udstyres med termostatstyret blæser, ekstra udluftning, LED-lys og meget mere. 

Hos Kongeaa Trailercenter er vi eksperter i hundetrailere og hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige hundetrailer til dit behov. 

7 produkter

1,2,3 eller 4 hunde

Det vigtigste at tage stilling til, når du er på udkig efter en hundetrailer, er hvor mange hunde, den skal kunne transportere. Fragter du f.eks. nogle gange andres hunde også, kan du med fordel vælge en hundetrailer med et ekstra rum.

Maksimal komfort

At transportere hunde i en hundetrailer, er en sikker og behagelig transport for hunden. Der findes forskellige muligheder for at forøge hundens komfort under transport. Vores erfarne sælgere har mange års erfaring og hjælper gerne med rådgivning, så menneskets bedste ven får den bedste tur i traileren.

Finansiering af hundetrailer

Køber du hundetrailer ved Kongeaa Trailercenter, hjælper vi gerne med finansiering af hele købet - uden udbetaling. Vi har eget nummerpladekontor, så når du køber din trailer, kan du få den med hjem samme dag - og vi tager gerne din gamle trailer i bytte.

Antal trailere på lager