El-spil til 12V

Er du på udkig efter et el-spil, f.eks. til din bådtrailer, er du kommet til det rette sted. Vores personale har mange års erfaring og hjælper dig gerne med at finde lige netop det el-spil, du har brug for.

Herunder finder du el-spil i alle prisklasser og med en stor spændvidde af trækkapacitet. El-spil anvendes udover på bådtrailere også ofte på autotrailere, både åbne og lukkede. 

Når du kigger efter et el-spil, er det vigtigt, at du i særdeleshed er opmærksom på trækkraften. Du må aldrig trække en større vægt, end dit el-spil er konstrueret til. Det ødelægger spillet. Vi anbefaler, at spillet har større trækkapacitet end det, som typisk skal trækkes. Til bådtrailere er det en god idé, hvis dit el-spil har en trækkapacitet på 1,5 gange bådens vægt. 

12 produkter

Brug for hjælp?

Vores reservedelsekspedienter kan hjælpe dig med både råd og vejledning.

Send en mail til lager@kongeaa.dk Eller ring på Tlf. 75 38 34 00

Åbent Man-Fre: Kl 7.00 - 17.00

Strøm fra batteri på traileren

Dette er den mest anvendte metode til strøm til dit el-spil. Den største fordel ved denne opsætning er, at afstanden fra batteriet til el-spillet er kort, og du derfor kan bruge en mindre kabeldimension.

Man kan godt lade batteriet igennem en 13-polet stik, når bilen kører - typisk vil det dog kræve, at der monteres en booster, der kan kompensere for strømtabet i ledningerne. 


Hvis batteriet går død for strøm...

Der er 2 gode tiltag, du kan bruge, så du er sikker på at du kan få din båd op på traileren. Tiltag 1 er at montere et håndspil som en nødløsning. Du finder håndspil til trailer her. Tiltag 2 er at have nogle lange startkabler med, således du kan trække strøm fra bilens batteri. Vær dog opmærksom på at et el-spil kræver brug af meget tykke ledninger, når afstanden er så lang.

Når båden er trukket op på traileren

Når du har brugt dit el-spil, til at trække båd op på traileren, skal båden forsvarligt fastsurres - det er ikke nok at anvende krogen i dit el-spil. Korrekt fastsurring af din båd forhindrer den i at falde af med potentielt store skader til følge. Desuden er bøden stor for ukorrekt fastsurring af dit gods. Du kan med fordel anvende surringsbånd til fastsurring af båden.

El-spil til bådtrailer

Med et el-spil til din bådtrailer er det både nemt og bekvemt, når båden skal trækkes op på traileren. Du slipper for at slide i det og lader elspillet gøre det hårde arbejde. Er du på udkig efter el-spil til bådtrailer, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg i el-spil, og med vores mangeårige erfaring er du sikker på den helt rigtige rådgivning, når du skal købe et el-spil til din bådtrailer. Har du brug for hjælp til at finde det rigtige el-spil til lige netop din bådtrailer, er du meget velkommen til at kontakte reservedelslageret på telefon 75 38 34 00 eller pr. mail: lager@kongeaa.dk.

Antal trailere på lager