Brugt skurvogn / mandskabsvogn

Er du på udkig efter en brugt skurvogn, er du kommet til det helt rette sted. Vi har altid et stort udvalg inden for brugte skurvogne, og står naturligvis klar med kyndig råd og vejledning omkring dit køb. Desuden tilbyder vi yderst attraktive leasing og finanseringsmulighed, fra 0% i udbetaling.

13 produkter

Brugt skurvogn - spændende udvalg

Når du er på udkig efter en brugt skurvogn, finder du mange interresante muligheder hos Kongeaa Trailcenter. Det betyder, at du kan finde en, med lige netop den indretning, der passer til dit projekt. Vi har ofte skurvogne som er fuldt udstyret til beboelse, med køkken, seperate værelser, toilet og meget andet. Da de skurvogne du ser her på siden er brugte, har vi i sagens natur kun 1 af hver - så det er med at slå til når den rigtige dukker op. Vognene har mange anvendelsesmuligheder - F.eks. på byggepladser, som mandskabsvogn på byggepladser, samt som midlertidig beboelse ved ombygning eller genopbygning efter skader.

Finansiering / Leasing

Skal du bruge en brugt skurvogn som mandskabsvogn på f.eks. en byggeplads, kan leasing være en yderst attraktiv mulighed. Når du handler ved Kongeaa Trailercenter, kan vi hjælpe med yderst attraktive leasingmuligheder. Et alternativ til leasing, kan vi finansiering, som kan etableres UDEN udbetaling. Du kan med andre ord, få en brugt skurvogn med hjem idag - uden at tage en krone op af lommen. Finansiering & Leasing tilbydes i samarbejde med eksterne partnere, og kan ydelsen tilpasses din økonomi. Kontakt os allerede idag, og få et godt tilbud. 

 

Antal trailere på lager