Bremsekabler til trailer

Hos Kongeaa Trailercenter finder du bremsekabler fra alle de kendte mærker som AL-KO, KNOTT og BPW, så uanset om du har en Variant, Brenderup eller Humbaur trailer, kan du finde et nyt bremsekabel hos os. Du kan vælge at købe dine nye bremsekabler online eller i vores fysiske butik, hvor vores erfarne lagerekspedienter står klar til at hjælpe dig. Når vi skal finde de rigtige bremsekabler til din trailer, er det en fordel, du har de gamle at sammenligne med. Så kan vi ud fra dine oplysninger om bremsekablets mærke, totallængde og hylsterlængde finde det rigtige kabel. Dog er det også vigtigt at være opmærksom på, hvilken "tilslutning" bremsekablet har.

104 produkter

Brug for hjælp?

Vores reservedelsekspedienter kan hjælpe dig med både råd og vejledning.

Send en mail til lager@kongeaa.dk Eller ring på Tlf. 75 38 34 00

Åbent Man-Fre: Kl 7.00 - 17.00

Eftersyn af dine bremsekabler

Dine bremsekabler bør jævnligt efterses, da defekte bremsekabler, kan medføre at trailerens bremser ikke virker som forventet, hvilket i værste fald, kan resultere i uheld på vejene. Til en start, bør du ofte tage et visuelt tjek på trailerens bremsekabler og sikre dig, at der ikke er tegn på defekter, slidtage, rust eller lignende. Er der det, bør de straks udskiftes. Heldigvis er det hurtigt og nemt, at købe nye bremsekabler til trailer lige her.

Rustfrie eller almindelige bremsekabler?

De fleste bremsekabler til trailer, kan leveres i en rustfri og en almindelig udgave. Prisen på de rustfri bremsekabler, er naturligvis en smule højere, end de ikke rustfri, men de rustfri bremsekabler holder, som udgangspunkt, længere - I særdeleshed, hvis de benyttes på en bådtrailer. Det er vores klare anbefaling, at man benytter rustfri bremsekabler på bådtrailere.

Løse dele til bremsekabler

De forskellige små løsdele, som ofte også skal udskiftes, når du skifter bremsekabler på din trailer, har vi naturligvis også. Har du behov for assistance til at finde de rigtige dele, er du meget velkommen til at kontakte vores trailerreservedelslager på tlf.: 75 38 34 00 eller på mail: lager@kongeaa.dk - Vi har mange års erfaring inden for trailerreservedele og tilbehør og kan derfor tilbyde top professionel rådgivning. Vi kan også tilbyde at skifte delene for dig, på vores trailer værksted, der står klar til at hjælpe.  

Antal trailere på lager