Bremsebakker til trailere

Her finder du alt i bremsebakker til trailere fra AL-KO, BPW, KNOTT, WAP, PEITZ og BPW. Du kan både finde løse bremsebakker samt komplette bremsebakkesæt, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at skifte bremsebakker på din trailer.

Bremsebakkerne er en vigtig del af din trailers sikkerhedsudstyr og bør vedligeholdes og udskiftes efter behov. Har du ikke mod på selv at skifte dine bremsebakker, kan vores dygtige trailer værksted naturligvis hjælpe.

36 produkter

Brug for hjælp?

Vores reservedelsekspedienter kan hjælpe dig med både råd og vejledning.

Send en mail til lager@kongeaa.dk Eller ring på Tlf. 75 38 34 00

Åbent Man-Fre: Kl 7.00 - 17.00

Er mærket på mine bremsebakker vigtigt?

Der er forskellige producenter af Trailer aksler med bremser, og de har hver især et sortiment af bremsebakker, som passer til. Derfor er det vigtigt, at du til en KNOTT aksel, bruger KNOTT bremsebakker eller KNOTT kompatible bremsebakker - med de rigtige mål. Det samme gør sig gældende for de andre mærker - f.eks. AL-KO, BPW osv.

Alt i bremsebakker - uanset trailermærke

Uanset om du står foran at skulle skifte bremsebakker på din Variant, Brenderup, Humbaur, Anssems eller hvilken som helst anden trailer, finder du de nødvendige bremsebakker her. For at vide hvilke bremsebakker der passer til lige netop din trailer, er det en fordel, hvis du kan udmåle bremsetromlens bredde samt se, hvilket mærke der tidligere har været monteret.

Antal trailere på lager