Lygter og reflekser til trailere

Trailerens lygter og reflekser er en vigtig del af trailerens sikkerhedsudstyr. Udover at bøderne for mangelfuld belysning er tårnhøje, udgør det også en fare for dig selv og dine medtrafikanter. Derfor bør du altid sikre dig, at dine lygter og reflekser er i tiptop stand. Dette gøres ganske enkelt ved at kontrollere belysningen, inden køreturen starter.

Er der fejl på lyset, når du tester det, er det tid til at finde fejlen. Den mest hyppige fejl er, at der er sprunget en pære. Denne fejl er nem at løse, det er blot at afmontere trailerbaglygtens glas og skifte pæren. Andre kilder til fejl på trailerens belysning kan f.eks. være fejl på ledningsnettet, at trailerstikket er iret eller en ledning er blevet revet løs i trailerstikket.

Det kan også ske, at man påkører et eller andet med sin trailer, så trailerens baglygter eller markeringslygter går i stykker. Her finder du både løse glas til din trailers baglygter, samt komplette trailer-baglygter og markeringslygter. Har du udfordringer med at finde den rigtige del, hjælper vi dig gerne.

Når du bestiller dele til din trailer belysning hos Kongeaa Trailercenter, kan du vælge at få dem sendt hjem, nemt og bekvemt, eller du kan vælge at afhente i vores fysiske butik i Brørup.

Brug for hjælp?

Vores reservedelsekspedienter kan hjælpe dig med både råd og vejledning.

Send en mail til lager@kongeaa.dk Eller ring på Tlf. 75 38 34 00

Åbent Man-Fre: Kl 7.00 - 17.00

Antal trailere på lager