Beboelsesvogn

En beboelsesvogn, anvendes på byggepladser, hvor personalet skal blive på pladsen eller i forbindelse med større ombygninger, hvor den normale bolig, ikke kan beboes. Hos Kongeaa Trailercenter, kan vi hjælpe dig med at finde en beboelsesvogn med den indretning du har behov for. Ydermere, tilbyder vi yderst attraktive finansierings og leasingmuligheder.

Kontakt os idag, så hjælper vi dig med at finde den rigtige til dit behov.

8 produkter

En beboelsesvogn, er en mobil bolig

Beboelsesvogne ses ofte anvendt på byggepladser, når det er nødvendigt at personalet overnatter på pladsen, samt ved f.eks. ombygning af hjemmet, kan det være yderst velegnet som midlertidig beboelse.

Når du køber en beboelsesvogn hos Kongeaa Trailercenter, får du en professionel løsning, som er hurtigt klar til brug, og kan flyttes med et almindeligt anhængertræk. Ofte er vognen udstyret med kværntoilet, samt tilslutning af vand, strøm og afløb. En yderst bekvem løsning.

Har du ønsker, til indretningen af din beboelsesvogn?

Hvis du har ønsker til indretningen af din kommende beboelsesvogn, hjælper vi gerne med at indfri dette. Kongeaa Trailercenter er bag dig hele vejen, lige fra at hjælpe med at finde den helt rigtige, til leasing, forsikring og indregistrering.

Antal trailere på lager